Rólunk

Számunkra kiemelten fontos, hogy minden egyes ügyfelünk komplett megoldást, jelentős figyelmet kapjon. 

Klíma értékesítéssel, klíma telepítéssel, meglévő eszközök karbantartásával, üzembehelyezésével, javításával, tisztításával foglalkozunk.

Amennyiben igény merül fel rá, abban az esetben a webáruházunkban nem szereplő klíma berendezések árazását, beszerzését, telepítését is elvállaljuk.

Vállaljuk továbbá a multi klíma rendszerek beszerzését, kiépítését, karbantartását is.

Több éves klímaszerelői, szakmai és kereskedelmi tapasztalatunkkal, kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel állunk az Ön rendelkezésére. 

Cégünk fő profilja a klímaszerelés. Nem szezonálisan foglalkozunk a felmerült igényekkel, hanem az év mind a 12 hónapjában állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Szerződés keretein belül kivitelezési, karbantartási munkákat is vállalunk, továbbá együttműködünk különféle vállalkozásokkal, irodaházakkal az üzemeltetés területén is.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy ötvözzük a szakmai jellegű felkészültségünket azokkal az igényekkel, amelyeket a szolgáltatóiparral szemben támasztanak. Működésünket nem a nyári hőhullámok által generált ügyfélrohamokra alapozzuk. Rendkívül fontosnak tartjuk az évről-évre történő kitartó építkezést, és a személyes jó tapasztalatokra, ügyfél-elégedettségre alapozott továbbajánlást.

Vállalunk megbízásokat Budapest, Pest megye és Heves megye területén is, továbbá alkalmi jelleggel az ország egész területén (pl. a Velencei-tó, és a Balaton környékén).

Budapesten területén belül kiemelten: XVIII. XVII. XVI. XIV. XV. III. IV. kerületekben vagyunk jelen. Pest megyében elsődlegesen Csömörön, Fóton, Mogyoródon, Kistarcsán, Dunakeszin, Nagytarcsán, Gödöllőn, Kerepesen, Isaszegen, Pécelen, Bagon, Maglódon, Aszódon, Hévízgyörkön, A Gödöllői-dombság területén és a Szilas-patak mentén. Továbbá már Heves megyében is Kerekharaszton, Heréden, Hatvanban, Lőrinciben, Horton, Gyöngyösön, Versegen, Csányban, Boldogon.

Üzemeltető:
Szilas Patak Menti Kft. (HU-1163 Budapest, Veres Péter út 51.)
Adószám: 26739634-2-42.
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-342160.

Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat adás az év minden napján. Cégünk igény szerint teljes kivitelezéssel is foglalkozik, vagyis a vésési munkák után vállaljuk a teljes helyreállítást egy külön megegyezés keretein belül. 

Amennyiben Ügyfelünk óhajtja, abban az esetben a vakolási, festési, illetve az ezekhez kapcsolódó villanyszerelési munkálatokat is kivitelezzük. Amiben még az Ön segítségére tudunk lenni: Geo és H tarifa, lakossági ügyfelek esetén hitel ügyintézés (hőszivattyú telepítése esetén).
(A megváltozott jogszabályoknak köszönhetően a tarifát már levegő-levegő rendszerű klímákra is igényelhetik.)

Hűtési, illetve fűtési költségeit szívesen optimalizáljuk Önnek a hatékonyságot szem előtt tartva. Az időszakos karbantartási szolgáltatásunk segítségével az elvégzett munkáinkra a klímaberendezés garancia időtartamával megegyező időtartamú szerelési garanciát biztosítunk.

F-gáz ügyfélazonosító: 1000000040935

Klíma telepítés, értékesítés, légkondicionáló karbantartás, tisztítás. Minden klímát felszerelünk rövid határidőn belül, garanciával!

Copyright © 2021 Zagyva Parti Klíma