Szolgáltatásaink

Felszerelés, telepítés

Magasan képzett csapatunk a költséghatékonyságot szem előtt tartva, garanciát biztosítva szereli fel a közösen kiválasztott klímát.

Leszerelés, áthelyezés

Abban az esetben, ha Ön úgy érzi, hogy klímája nem a legoptimálisabb helyen van, mi vállaljuk mind a beltéri, mind a kültéri egység áthelyezését.

Karbantartás, tisztítás

A légkondicionáló berendezés évenkénti minimum kétszeri kitisztításával biztosítható az egészséges üzemelés, és a jó működés.

Ingyenes felmérés

Vállalatunk számára a felmérés egy nagyon fontos eleme az elvégzendő munkának, ugyanis ilyenkor mérjük fel Ügyfelünk konkrét igényeit.

Fejlett eszközpark

Pénzt, és időt egyaránt megspórolunk Önnek avval, hogy a legfejlettebb eszközöket vetjük be a hatékony munkavégzés során.

Egyéb munkafolyamatok

Szakképzett munkatársaink fel vannak készülve a klímaszerelés utáni egyéb munkálatokra is, hogy Önnek teljes értékű megoldással tudjunk szolgálni.

Szakavatott szerelés

Márkától, és típustól függetlenül vállalunk garanciális klímaszerelést. Hívjon minket minél előbb, hiszen a probléma akár súlyosbodhat is!!

Költséghatékony megközelítés

Mindenre kiterjedő tanácsadásunk, szakmai tudásunk segítségével Ön megszabadulhat a felesleges költségektől.

Energiatakarékos megoldások

Már a tervezésnél kiemelten figyelünk az energiatakarékosságra, így az Ön villanyszámlája akár 40%-al is alacsonyabb lehet.

Klíma telepítés, értékesítés, légkondicionáló karbantartás, tisztítás. Minden klímát felszerelünk rövid határidőn belül, garanciával!

Copyright © 2021 Zagyva Parti Klíma