Blog

klíma vásárlás

Klíma vásárlás - az alapvető szabályok

Úgy gondoljuk, hogy a klíma vásárlás kapcsán érdemes pár alapvető szabályt szem előtt tartani. Léteznek kimondottan klímaberendezésekre szakosodott gyártók, melyek berendezéseiről egyértelműen kijelenthető, hogy megbízhatóbbak. Kerüljük a szórakoztatóelektronikai márkák termékeit.

1B6A29DD-C474-41E7-9DB7-7872618F767D

Klímával aludni - tényleg veszélyes?

Napközben igencsak fel tudnak forrósodni az útburkolatok, így éjszaka a városban sokkal kevésbé csökken le már a hőmérséklet. Ezen felül évről évre gyarapodik a melegebb napok, illetve esték száma a globális felmelegedés miatt. Ez már eleve hatalmas veszélyekkel jár például egy szív-érrendszeri betegre nézve, de akár csak ...

klíma kalkulátor

Klíma kalkulátor -
Mekkora kell?

A klíma vásárlás kapcsán egyre sűrűbben fordul elő, hogy inkább tapasztalat alapján, professzionális segítséggel történik a kiválasztás. Egy klíma kalkulátor szintén nagy segítség, mert ezt használva megkerülhető a komplikált ...

Klíma tisztítás

Klíma tisztítás az egészségünkért

Klíma vásárlás előtt is érdemes tájékozódni a folyamat menetéről, de ha már a birtokunkban van a készülék, akkor mindenképpen fontos tudni, hogy egyaránt felelősséggel tartozunk a saját, és a környezetünk egészsége iránt is.

Klíma feltöltés

Klíma feltöltés -
hogy ne legyen pácban

Mindenkinek fontos, hogy a nyári nagy hőségben ne hagyja pácban a klímaberendezése. A klíma feltöltés nem vesz sok időt igénybe, és nem is körülményes, de mindenképpen javasolt szakembert megbízni a feladat elvégzésével, hiszen így nem veszik el a garancia.

Klíma telepítés, értékesítés, légkondicionáló karbantartás, tisztítás. Minden klímát felszerelünk rövid határidőn belül, garanciával!

Copyright © 2021 Zagyva Parti Klíma